19.10.09

ok tak?

maknjang Razin tengah praktis..

setelah berpenat lelah asek menukar2 backgroun dan template...saya pon menetapkan bahawa saya akan menggunakan background yang ni saja buat masa ni.....fuh...

banyak template yg cantik2...tapi malangnya tak sesuai...bila design nya ok, color pulak tak ok...bila saya suka warnanya....ada pulak 2 or 3 kolum...semuanya ikut kesesuaian blog kita....how we wanna arrange it.....so...i guess this is the final one....dah tak larat nak menukar....kalau nak ikutkan puas hati, takde lah sangat...tapi rasa membazir masa pulak dengan desgin n templete jer....sedangkan banyak idea menanti utk menulis di blog....bila asek postpone....trus idea tu lesap...hilang.....kan dah rugi? so kawan2....kalau sudi, ada masa, rajin2 la bagi komen sikit tentang background dan susunan blog yang terbaru ni.... kindly voice out ur idea, suggestion, critics or comments here.... the more i know....the more i got improved....remember we cant always be perferct, but at least....we try to do our best....

huhu....dah panjang celoteh pulak pasal background saja...heheh....

feveret pot tuk brgambo..kt tangga besaq UIA..

oh ya...terlanjur bercerita..kat sini saya nk share dgn kawan2, gambar2 kenangan semasa di UIA...macam comeback pulak....hehe....actually, 11 Oktober lalu saya melawat kawan2 di uia..mengambil peluang konvo utk berjumpa kawan2 yg konvo dan tidak konvo...especially nak jumpa Puan Roznifa dan babynya...Muhammad Razin ...:) dan jugak bershoping sakan di sana...hajat di hati bershoping di dalam kampus UIA saja....tapi akhirnya aku mengabiskan fulus di Jalan TAR.....hmm...puas hati...datang KL memang nak beli apa yg takdak di Penang....dapt la jugak dua tiga benda untuk dibawa balik....hehe...(mana bolh balik dengan tangan kosng je kan
? ) bukan selalu pon nk turun KL.... tapi the best part tu mestilah bila dapat pegang & dukung baby Razin...dan sempat bersembng (gosip) dgn ibu Razin skali...ahha....takmo cerita banyak....lihat saja gambaq2 di sini....yg pastinya terlepas sudah rinduku pada UIA yg dah lama tak ku jejak sejak konvo tahun lepas (ogos 2008)....


me, pa and ma

Razin tido x bangun2...gosip2 dulu dgn mak die..


dgn geng2 KICT yg grad tahun ni...Lin..pinjam robe jap nk melaram balik..hehe
wassalam...


p/s: gumbira bagi semua yg menikah dan berkenduri kahwen di bulan Oktober ini...walaupun kadang2 aku jadi tak keruan tiba2, serabut tak tentu pasal, tp ketahuilah, ALLAH sebaik2 perancang....akur saja pada ketentuanNYA..pastinya itu lebih BAIK utk kita... sekian.


wajah pasrah dalam redha...iyeke ni ??ape2 jelah....

6 comments:

d i y a n a said...

shadd, kat mana hg amik template2 ni semua? aku pun nak tukaq la. hehehe.

limaumaniss said...

d i y a n a ..

click kat kotak putih leftside blog..
scrapMyBlog.com tu...mcm2 ada...

a kl citizen said...

assalammualaikum

canti template ni...sesuai

limaumaniss said...

a kl citizen ..

yeke kak...sejuk mata memandng kan...?

en_me said...

ammvoiii, tengah praktis ghitewww.. ehehe salamm akak limaumanis tewww

limaumaniss said...

en_me...

salam adik...awatla bnyak sangat www tu...tergeliat lidak akak nak baca...ehhee...