12.1.09

i-teacher Vs. Gaza Issue...

salam to all MUSLIMS...



rasa cam dah lama x update blog nie...sibuk benar dgn keje2 ofis...
maklum la hari ni iklan i-teacher dah keluar kat paper....
kelam kabut sume staff under Prof Hanafi...apa pun harap2 projek ni berjaya..
moga2 kami dapat ramai client...bila dah advertise kt newspaper n radio pasni...


apa pun jiwa dan doaku masih sentiasa bersama saudara seIslam ku di Palestine...Gaza khususnya...

dalam masa yg singkat ni (curi2 masa je buka blog sendiri pun..) aku cuba buat apa yg terdaya ..untuk saudara ku di sana...namun ini bukan saja caranya...banyak lagi yg boleh kita buat utk bantu mereka...ingat..kita ada senjata palling kuat..iaitu DOA...di samping usaha2 lain mengikut qudrat yg ada pada kita masingg2....




you are free to pass on these poster anywhere...you are pleased to do so...Let us pray to ALLAH for HIS help to our people there........


reminder!!! Qunut Nazilah...
read more on Qunut Nazilah here...






8 comments:

hasbi said...

salam. nk gtau, anda belum terlepas bengkel blogger kat uia ni. postpone ke 31 january..nnti tggu la poster..=)

limaumaniss said...

oo..ok orait thanks for the info mr Hasbi...

adlan said...

teruskan perjuangan..

tibe2 ada iklan blogger kt sini.. haha

limaumaniss said...

tgh pk lagi nak p ke tak ..huhu..

Adry said...

Hancur Hancur!!! Hancur Zionis!!!

limaumaniss said...

to Adry...

sematkan dalam doamu selalu!!!

myadlan said...

eh.. da kuar da iklan i-teacher kt utusan semalam.. hehe. menarik. promosi mantap!

limaumaniss said...

to adlan..

yep...tunggu apa lagi...kalau ada sedare mare form 4 n 5 war warkan la kat depa...hehe :-)