16.3.10

award..


assalamualaikum dear readers...
finally i got someting to write here....thanks to Kak Lin for the award, kalau kak LIn x bagi award ni...entah bila la saya nk buka blog ni lagi...eheh....bukan x de idea nk cakap...tapi bila buka jer dashboard, idea datang mencurah2...tapi malas nak tulis....last2 tutup2...n banyak reason lagi kenapa blog ni dah lama tak diupdate.....antaranya, sebab kesibukan dan tekanan yg melanda...huhuu....

dah lari topik pulak...sebenarnya nk cerita pasal award yg Kak Lin bagi ni..."Beautiful Blogger Award"....bukan beautiful blog award yer...but "beautiful blogger "award...hehehe...anyway, Kak LIn aka Kak Aslinda,thanks sbb ingat kt saya...bukan award tu yg penting..tapi ingatan pada blogger limaumaniss tu yg berharga sebenarnya...walaupun kerapkali kita berjumpa di alam realiti..dalam program....okeh...kepada kak Lin...terima kasih banyak2 atas kesudian mmberikan award....tapi segan la nk ikut syarat2 yg ada tu.....makanya saya tampalkan saja award tu di sini....tak lebih dari itu....harap kak lin x kisah....hehe...saya memang gini kalau dapat award2 nih....jgn mara ye kak Lin...;) senyum selalu, jumpa lagi dalam program2 kita yg seterusnya....;)

wassalam....

p/s: Jom jadi bijak dengan menyokong kempen jadi bijak...di sini... + selamat Pengantin baru kepada semua yg baru jadi pengantin baru di bulan Mac ni...."Barakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jamaa bainakuma fi khair...

3 comments:

nur_islam said...

Salam ukhuwah fillah ukhti...
Segan tu maksud yg mana satu?
Malu atau malas? hee.. ^_^

Anywy, syukran jazilan.
Tak mengapa klu tak dpt penuhi syarat2 award tu. No harm for me dear.

Dulu k.lin pn camtu jgk.
Dpt award ambik, ucap thanks dan tampal kt blog.
Tak sempat nak penuhi syarat2 sbb masa tak mengizinkan. Samala kita...hihi..

Cuma kali ni..dlm lama dh terniat nk share dan memberi phargaan kpd semua akhawat pengerak & pencinta da'wah serta percinta2 ukhuwah fillah.
Moga ikatan ukhuwah kita kekal dan kita akan dihimpunkan bersama2 di syurga Allah SWT kelak. Ameen.

nur_islam said...

Jumpa di usrah mlm ni ya.. insyaAllah.. ~_^

limaumaniss said...

nur_islam

segan maknanya malu kak....segan malas tu bukan bhasa org penang kot....hehe...