4.1.11

coming up....

assalamualaikum dear readers....

sekian lama x mencoretkan sesuatu di sini..sudah jadi kebiasaan blog ini ditinggalkan sepi sekuntum rindu,sebaliknya penulis lebih suka mengupdate di laman FB...dah trend agaknya..kt sana ramai jugak kawan..setiap update lebih cepat smpai kepada 'audience' kalu nk dibandingkan dengan blog ini...


Kali ni LM nk update/war warkan tentang satu lg program yg best, iaitu Interfaith Dialog yang bertajuk " The Purposes Of Life According to the Scriptures"....menarik kan? LM sebenarnya tengah berdebar2 sbb LM akan menjadi sebahagian penggerak program pada hari tersebut...(berdebar2 jugak sbb pertama kali diberi tugasan itu, harap2 nya ALLAH mudahkan urusan kami semua untuk program high impact ini.....target utama audience adalah non muslim, walau bagaimana pun semua digalakkan hadir untuk menabah ilmu di samping menyemarakkan persefahaman agama di kalangan kita yang berbilang bangsa dan agama...



tanpa buang masa LM sharekan banner program ini...jgn lupa ya, save the date :) moga bermanfaat untuk kita semua...:)




dengan tajuk " The Purposes of Life According to the Scriptures"

1 comment:

Insan Marhaen said...

IM teringin nak pi tapi tu la... isk!isk!