16.4.11

care to share..

assalamualaikum dear readers..

saya x sure samada blog ni masih ada pembaca setia atau tidak....WELL...kalau tak ada yg setia pun insyaALLAH pasti ada sesuatu yg memberi manfaat kepada pengunjung yg datang...sbb itulah matlamat saya menubuhkan blog ni dulu...untuk memberi manfaat kepada orang lain....walaupun sedikit...insyaALLAH....mudah2an niat ni dapat diteruskan di blog limaumaniss ni...

kadang2 ada banyak perkara yg bermain di fikiran, banyak yg hendak ditulis, cuma x berkesempatan utk ambil masa yg lama utk menyusun kata2 di sini...at last, saya cuma mengambil langkah mudah dgn hanya 'share'kan saja apa yg saya rasa nk share kt sini....insyaALLAH, artikel kali ni sangat menarik, rasa nk share dengan semua kt sini...semoga bermanfaat utk semua....dan doakan agar kita semua diberi kekuatan untuk sentiasa berada di jalan dakwah, jalan ALLAH ini...ingatlah, tugas dakwah sentiasa tergalas di bahu selama mana kita masih hidup...mcm Rasullullah juga....hingga akhir hayat Baginda, masih tak lupa akan dakwah kepada ummatnya...akhir kalam, selamat 'menikmati' kisah menarik di bawah ini....artikel yg dipetik dari laman http://johor.ikram.org.my/v4/index.php?option=com_content&view=article&id=427:my-name-is-muhammad-edwin-bin-michael-pr&catid=4:pemuda-remaja&Itemid=8

happy dakwah...
wassalam...;)

2 comments:

Insan Marhaen said...

tkasih singgah blog IM. ingatkan dah lupa dah....


IM dah linkkan ke sidebar blog IM supaya boleh selalu ziarah. tapi kena update selalu lah ya...

d'Zehra Shoppe said...

insyaALLAH..terima kasih juga IM sudi ziarah ke sini..