18.12.08

nak g ganu???



X-REK @ ganu 2008

salam to all....
hati berbunga2 nak pergi Ganu nih...
tapi bukan nak pergi bercuti-cuti Malaysia...haha

tapi dalam masa yg sama risau jugak nak pergi nie...
jadi pengiring untuk peserta XREK anjuran JIM di sana...
kali ni Terengganu jadi tuan rumah...
risau bukan apa...tk pernah p ganu lagi...
tugas pengring nampak mudah..tapi tanggungjawab dan amanahnya besar bg aku..
tapi tak pe la..kene la amek pengalaman...pengalaman ni la yg amat berharga..
walau pon ada lg dua orang pengiring...seorang lelaki dan lagi seorang perempuan, tapi aku masih belum kenal mereka...cume pernah jumpa salah seorang tu, huda namanya..itu pon sbb dia kawan dila...

tapi ada berita baik..huda ni org GAnu jugak...so insyaALLAH apa2 hal dia arif tentang ganu..
hm...ada kawn2 yg kata aku pelik time2 camni nk p ganu....tgh hujan2 dan musim banjir nie...aku ckp...program ni dah mmg kene ikut perancangan...kena la buat juga...dan kalau ada apa2 terjadi insyaALLAH pihak penganjur program dah ada back up plan..insyaALLAH ( gitu la mklumat yg aku dpt dari diskusi kt yahoogrup)...tapi harap2 sumenye ok dan dipermudahkan oleh ALLAH...hanya padanya kita bergantung harap...ye tak?


kepada semua yg baca blog nie , doakan la semoga perjalanan kami selamat...
selamt pergi..berprogram di sana..dan selamat smpai balik ke penang nie...
malam ni insyaALLAH aku dan 2 orang lagi pengiring akan bertolak bersama sejumlah 10 orang peserta XREK (untk info XREK = Ekspidisi Remaja Kental ) dari pulau pinang....insyaALLAH...
bas ke ganu akan bertolak kul 9 malam nie...dan program akan bermula besok pagi dan berakhir ahad tengahari....nmpaknya aku pon kene kental juga sebab nak jaga budak2 ni 3 hari..heheh...insyaALLAH semuanya selamat...(rasa cam nak p makan angin pulak,hehe)

ok guess i'll stop here..cam biasa...gambar akan menyusul kemudian...
take care guys!!

to cik ros, cik CT n cik ida...tika menulih blog ini aku tersangat la rindu kt korang ..
tak tau la nape...i miss u my pren!!! ;) nnti sampai sana i mesej u all sume k..

piece...
wassalam...
p/s: aku tak dibenarkan cuti pada hr isnin ni...uwa!!!!!


pulau indah idamanku...dapatkah ku jejakinya??



4 comments:

BICARA IMAN BUAT BEKALAN said...

abg long doakan semoga diberi kekuatan oleh Allah pergi dan balik..

limaumaniss said...

insyaALLAH...moga ALLAH mudahkan..thnks for the du'a...

roznifa83 said...

windu dendam bisa terlerai..pertama kali leh comment posting ko doo

limaumaniss said...

windu dendam belum terlerai..sorg ke ganu sorang ke langkawi...nanti mu share le cite mu..aku dah share aku kt sini...