15.4.09

mana dia??

salam to all....

disebabkan hari ni aku x berapa nak ada kerja, dan excited nak kuar makan jap lagi sebb orang nk belanja...(bagus gak ada orang nk belanja dikala kegawatan nie..), aku pon merayau2 kt blog orang...pastu terjumpa lak blog2 orang yg ada signature yg cantik!!...pastu aku pon terasa nak buat gak signature nie...saje nk try bnda baru....bagi aku baru lagi sebab baru nk try buat walaupon dah lama aku tau tentang signature nie...

dan inilah hasilnya...





ok tak?nak cari kaler oren takde pulak option kaler orennye...takpelah..ijau pon boleh....

so lepas ni aku akan guna signature ni in every post aku kt blog nie...

tp sebenarnyer bukan laa itu yg nak diceritakan.....

back to the tajuk "mana dia?" ...

tengah risaukan budak ni....entah mana dia menghilang...YM dah berhari tak on..dah

berhari-hari tunggu tapi tak muncul2 jugak....what happened??


...mana dia?? susah hati le pulak...kawan2...tolong la carikan dia untuk aku...hmm.... :(



end!!






p/s: thnks to en.syed for the treat!!!

5 comments:

fazrewl said...

waa.. dah ada sign... takpe la... nnti tiru gak la...
bagi setiap post ada sign...

limaumaniss said...

aik..nak tiru? nk pakai nama Limaumaniss gak ke?

roznifa83 said...

oh di mana dia..ank unta saya..anak unta saya bz bekerja ar tu doo..

Cik Siti said...

dia ada ja ........ tak ke mana2.....

limaumaniss said...

roznifa83 n Cik Siti...

dah jumpa dooo...tapi masalah tetap belum selesai....oh!!!