20.4.09

tagged???

salam to all...
dah lama tak kena tag ni....tetibe2 lak ditag oleh sorang sahabat yg dikenali halaqah.net....
tanpa membuang masa lagi saya pun nak jawab tag ni...tengok soalan2 nyer cam ok jer...x de masalah nk hempas pulas pikir untuk jawab...heheh..... ok proceed with the tag....

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
As you can see, its Limaumaniss, with double s sebab nama 'limaumanis' dah ada orang register time tu.....sebab saya suka liimau..one of da reason...heheh



2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://limaumaniss.blogspot.com - timbul idea bila tengok pokok limau kat layout friendster saya sendiri...n again sebab saya suka makan limau (wic i call it buah oren...)


3)Apakah method penulisan dalam blog anda?
lebih kepada perkongsian dan hebahan apa yg perlu..

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
blogspot tak pernah...yg wordpress tu pernah jugak terlintas...heheh

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
friendly person....tak sangka dia boleh kenal dan ingat saya lepas saya tamat kolej dulu...heheh...flashback balik seri :) (~~......~~)

6)Senaraikan 5 orang yang akan anda TAG

sorry...i dun like to tag others...it will stop here.....end.
Wassalam..

2 comments:

Leenoh said...

Salam.
Dah lama tak baca blog ini. Jawapan tag tu sangat bagus, nanti saya akan tiru.......I don't like to tag others and dtag is no more coming he3

limaumaniss said...

Leenoh...

no more coming? tak per...aiman tak kisah...hehe